The Icefiord Trail - Multi-dags Vandretur

Kapisillit to Camp Kangiusaq.pdfthe icefiord trail

User icon Pris: 7.995 /person

Calendar icon Sæson: Juli - September

Check icon Fri annullering 72t før afgang

Check icon Lokale guider i campen

Check icon Telt med dobbeltseng i camp

Check Inklusiv mad og drikke under hele turen

Check Guide med sikkerhedsudstyr

Check Paddleboard og Kayak til frit brug ved camp

Check Sprog: Engelsk, Dansk

The Icefjord Trail

Til dig som vil ud i den Grønlandske natur, med gletjserudsigter, dyreliv, is - et eventyr der er værd at prøve!


Dette er en flerdages vandretur for dem, der ønsker at fordybe sig dybt i den Grønlandske vildmark. Vores eneste selskab bliver os selv og den majestætiske Grønlandske natur, og måske et par rensdyr.


Vi camperer med udsigt over gletsjere og Isfjorden, samler vand i vandløb og elve undervejs og afslutter vores vandretur i de dejlige og behagelige omgivelser i Camp Kangiusaq, hvor vi får chancen for at prøve os i fiskeri og kajaksejlads eller paddleboarding blandt isbjerge. Det er også muligt at forlænge dit ophold i lejren.

Alle måltider er inkluderet, under vandreturen og ved Camp Kangiusaq.

 

Vi begynder denne flerdages vandretur nær den lille bygd Kapisillit. Vi vandrer langs Isfjorden i 3 dage, hvor vi tilbringer to nætter dybt i den Grønlandske vildmark, inden vi når campen.

 

Dag 1 giver os en forholdsvis nem start. Efter en naturskøn bådtransfer fra Nuuk, krydser vi fra Kapisillit over til Isfjorden. Vi holder os i ret fladt terræn, og følger isfjorden til vores første campingplads ved en stor sø, som på en klar dag har udsigt over til Nuuk fjordens dybeste gletsjer.

 

Dag 2 fører os ind i højere terræn, op til ca. 600m, hvor vi træder ind i et bjergtoplandskab fyldt med søer og små bakker med talrige udsigtspunkter ned til Isfjorden. Vi slår lejr ved "Sommerfuglesøen" med udsigt over Narsap Sermia-gletsjeren.

 

Dag 3 er den korteste dag, med en downhill-sti til Camp Kangiusaq, hvor vi skal sove i ordentlige senge i store luksustelte, spise mad tilberedt af lejrens personale, sejle i kajak eller paddleboard og prøve at fiske, eller bare hvile os i komfort efter vores vandretur.

 

Dag 4 kan vi nyde vores formiddag i lejrens smukke omgivelser, inden vi kører tilbage til Nuuk omkring middagstid. Det er også muligt at forlænge dit ophold på lejren.

 

Man kan læse mere om Camp Kangiusaq her

 

Hvis du gerne vil have en mere dybdegående beskrivelse så læs gerne denne PDF

 

Dette er en pakke fra Nuuk - vil man have en pakke overnatninger i Nuuk så se her. Det er også muligt at tilkøbe sig en ekstra overnatning i campen så man har mere tid til at nyde mulighederne der

 

 

* Fiskestænger, Kajak og Paddleboards kan benyttes frit under ophold i campen (efter aftale med guider)

 

* Sværhedsgrad: Medium (terrænet er ikke som sådan svært men man skal have erfaring med længere vandreture med overnatning)


OBS: Husk at informe om eventuelle fødevare-allergier i god tid

 

OBS: Der er mulighed for at leje telt og andet udstyr, prisen afhænger af hvor meget. Kontakt os hvis der er noget udstyr i gerne vil leje. 

Kapisillit
 

Når man tager ind til Camp Kangiusaq, anbefaler vi at have nogle gode vandrestøvler med, hvis man gerne vil ud og vandre nogle små ture. Medbring varmt tøj, og evt. skiftetøj. Vores telte er opvarmet med petroleumsovne, der er gode dobbeltsenge med tilhørende dyner og puder.


  • Varmt fodtøj
  • Varme sokker
  • Uldundertøj
  • Jakke
  • Hue
  • Handsker/luffer
  • Solcreme
  • Solbriller
  • Regntøj