Om os

Om Nuuk Water Taxi

 

Hvem er vi

Vi specialiserer os i mindre gruppeture med båd, men med flere både af samme type, kan vi også medtage op til 54 passagerer på samme tur. Vi har fornyligt udviddet med kajak og stand-up paddleboard for at kunne tilbyde en unik oplevelse, blandt andet paddleboarding mellem isbjerge eller kajaksejlads i Nuuk.

Vi har flere Targaer, der alle har opvarmet kahyt med 'walk-around' dæk, som sikrer at alle passagerer har en behagelig tur og en god udsigt.

Vores kaptajner og guider er alle lokale, som giver dig den bedste service og udvidet kendskab til områdets natur- og kulturhistorie.

Nuuk fjord er rig på historier fra de første Inuit beboerer 5.000 år siden til Nordboerne. Det anses også som værende grobunden for moderne Grønland. Både hav og land har et rigt dyreliv og vi er så heldige at være det eneste sted i Grønland, hvor pukkelhvaler er beskyttede. Udover pukkelhvaler, kan du også finde rensdyr, ræve, søpapegøjer, havørne og sæler i området.

En af vores mest populære ture involverer at fange din egen fisk, som efterfølgende bliver professionelt tilberedt af en kok på en restaurant samme aften - Det bliver ikke mere frisk.

Vi har også stor erfaring med skræddersyede ture og hjælper gerne i forbindelse med filmhold, levering af gods, VIP ture, transport til byer eller bygder, forskning og meget mere.

Bliv en del af vores næste eventyr!

Nuuk Water Taxi

Tidslinje

Fra lille enmandsvirksomhed til aktieselskab

Historien begyndte med en drøm...

 
 
  • 2012: Espen Andersen er grundlægger af Ilulissat Water Taxi. Han havde en drøm om at tilbyde eksklusive og fleksible bådture i Ilulissat området.
  • 2013: Ilulissat Water Taxi blev grundlagt.
  • 2014: Ilulissat Water Taxi blev solgt til entrepreneur, Anders Lykke Laursen.
  • 2015: Greenland Water Taxi åbner deres kontor i Ilulissat. Flere forretningsaftaler fastlægges og netværket voksede.
  • 2016: Kaj Henningsen i Ilulissat viser interesse for virksomheden. Anders Lykke Laursen flytter til Nuuk og starter Nuuk Water Taxi.
  • 2017: Nuuk Water Taxi grundlægges, og franchisen åbnede. En Poca Open Båd blev tilføjet til flåden.
  • 2018: Januar – Greenland Water Taxi laver en aftale med en ny operator om franchisen. Qasigiannguit Charter and Tourism startes og der ny tre destinationer.
  • 2019: Oktober – Greenland Water Taxi lukker deres samarbejde med franchisen. Vi ønsker at fokusere på at udviklet Nuuk Water Taxi.
  • 2020: Nuuk Water Taxi A/S er fuldendt. Båd nummer 5 og 6 købes for at følge efterspørgslen i Nuuk.