Camp Kangiusaq

Aftensol

User icon Pris: 1 nat 3.750,-/person, 2 nætter 5.500,-/person

Calendar icon Sæson: Juni - September

Check icon Fri annullering 72t før afgang

Check icon Lokale guider i campen

Check icon Telt med dobbeltseng

Check Inklusiv mad og drikke under hele opholdet

Check Toilet facilitet i campen

Check Paddleboard og Kayak til frit brug

Check Sprog: Engelsk, Dansk

Camp Kangiusaq

Til dig som vil ud i den grønlandske natur, væk fra mobildækning og den travle hverdag, men med komfort i topklasse!


Turen afgår fra kolonihavnen, hvorfra vi sejler ind til isfjorden. I den storslåede isfjord findes isbjerge og smukke fjelde, fugle og andet dyreliv som vi kan være heldige at spotte undervejs.


Når vi er sejlet forbi den forladte bygd Qoornoq, sejler vi længere ind mod isfjorden. Vi sejler så langt ind som muligt og stopper et godt sted og nyder omgivelsen. Dernæst sejler vi mod Camp Kangiusaq, hvor vi nemt står af båden på landgangsbroen og vi bliver her taget imod af vores guider. Der vil være en ATV til at hjælpe med eventuelt tungere bagage. 

Guiden giver en kort briefing ved campen og informationer om tildeling af telt og står selvfølgelig til rådighed med alle spørgsmål. 

 

Resten af dagen er på egen hånd og man kan vælge at vandre en tur i fjeldet. Vi har vandrekort og sikkerhedsudstyr som man kan låne. Man kan også tage en tur ud og fiske, eller måske på kajak eller paddleboard.

 

Mellem kl. 18 og 20 vil der blive serveret aftensmad i messeteltet, som kan nydes i teltet eller ude foran på platformen med udsigt over fjorden. Det er også muligt at tage sin mad med sig til eget telt.

Aftenen er fri til en vandretur, en tur i kajak eller ud på paddleboard.

 

Efterfølgende morgen serveres der morgenmad samme sted mellem kl. 07:30-09:30.

Der vil i messeteltet være mulighed for at smøre en madpakke.

 

Som noget nyt vil der hver morgen være en gratis guidet vandretur op i fjeldet bag campen, som man kan melde sig på. 

 

Under hele opholdet er der mulighed for afbenyttelse af kajak og paddleboard, samt mulighed for at vandre.

Guiderne på stedet har godt kendskab til vandremulighederne i området, og kan vejlede om hvor man skal hen for at have kig ind til isfjorden. Der er desuden muligt at fiske hvis man har lyst til det.

 

Teltene

Teltene er dansk producerede kvalitetstelte af mærket Nordisk. Der findes to lækre enkeltsenge i hver telt. Rejser man alene, så får man teltet alene.

 

Teltene er placeret på træterrasser for maksimal komfort og står meget stabilt. På terrassen foran hvert telt findes desuden to stole og et bord så man kan sidde og nyde den smukke bugt og solnedgangen over fjeldene. 

 

Der findes opvarmning med elektrisk opvarmer, dyner, puder, håndklæder, tæpper og andre almindelige fornødenheder ved hvert telt.

 

* Fiskestænger, Kajak og Paddleboards kan benyttes frit under ophold (efter aftale med guider)


OBS: Husk at informe om eventuelle fødevare-allergier i god tid

 

Når man tager ind til Camp Kangiusaq, anbefaler vi at have nogle gode vandrestøvler med, hvis man gerne vil ud og vandre nogle små ture. Medbring varmt tøj, og evt. skiftetøj. Vores telte er opvarmet med petroleumsovne, der er gode dobbeltsenge med tilhørende dyner og puder.


  • Varmt fodtøj
  • Varme sokker
  • Uldundertøj
  • Jakke
  • Hue
  • Handsker/luffer
  • Solcreme
  • Solbriller
  • Regntøj