Hoteller i Nuuk

Hotel i Nuuk

Overnatning og hoteller i Nuuk, som vi kan anbefale

For at kunne prøve verdens sejeste taxi, kan det være nødvendigt at overnatte i Nuuk på hotel i et par nætter. Under dit besøg er der mange muligheder.


Der er mange hoteller og andre overnatningsmuligheder i Nuuk. Der er både billige hoteller og et firestjernet hotel. Der er ikke kun et spørgsmål om pris, men også et spørgsmål om, hvordan du vil bo. Foretrækker du at nyde alle måltider hvor du bor? Vil du gerne have mulighed for at tage på fisketur med Nuuk Water Taxi og tilberede din egen middag?


Kan du lide at have andre gæster omkring dig, som du kan dele dit eventyr med eller foretrækker du mere private omgivelser? Du vil finde de fleste muligheder på denne liste over hoteller i Nuuk:

Hotel Hans Egede

Hotel Hans Egede

Firestjernet hotel i midten af den arktiske hovedstad

Hotel Hans Egede er et firestjernet hotel i centrum af Nuuk. De har desuden to gode restauranter og en unik udsigt ud over byen og fjorden fra hotellet. Hotel Hans Egede er populær for rejsende både i forbindelse med forretning og fornøjelse.


HHE Express

HHE Express

2-stjernet hotel i Nuuks centrum

HHE Express er et 2-stjernet hotel med beliggenhed i byens centrum, med gåafstand til indkøbsmuligheder og spisesteder. Hotellet rummer 108 velindrettet værelser, med gratis trådløst internet og en morgenmadsrestaurant.


The Seamen's Home Hotel

Hotel Aurora

Hotellet er beliggende i Nuuks gamle industrikvarter.

Hotellet ligger tæt på centrum, butikker og spisesteder. Aurora rummer 32 værelser med mulighed for dobbeltværelser, comfort familieværelser og 1-personers værelser. Desuden er der et stort fælles spiseområde, hvor der serveres morgenmad.

Hotel Nordbo

Hotel Nordbo

Hotellejligheder

Hotel Nordbo er ikke kun et almindeligt hotel med reception og restaurant. I alt har de mere end 50 hotellejligheder i det centrale Nuuk. Lejlighederne har varierende størrelser og priser. Hvis du gerne vil have dit eget lille køkken, er dette hotel derfor oplagt, når du skal booke hotel i Nuuk.

The Seamen's Home Hotel

Hotel Søma

Trestjernet nær havnen

Sømandshjemmets hotel er beliggende tæt på havnen i Nuuk, derfor er udsigten helt fantastisk. Faktisk kan du både se havet, bjerge og den lokale havn. Udover lokationen i byens centrum, beskriver gæsterne ofte en rolig og behagelig atmosfære på hotellet.


Inuk Hostels

Inuk Hostels

Unik udsigt over Nuuk Fjord

Inuk Hostels ligger tæt på havet og har uden tvivl en unik udsigt over fjorden. På samme tid ligger Inuk Hostels i gåafstand til Nuuk bymidte og der går en bus til og fra feriebyen. Desuden består Inuk Hostels af fire hytter og et stort fælleshus, hvor der afholdes konferencer.

 
Vandrehuset

Vandrehuset

Vandrehjem i Nuuk med alt hvad du behøver

Vandrehuset er centralt beliggende i Nuuk, blot 200 meter fra Nuuk Center. Huset består af fire enkeltværelser og et dobbeltværelse, samt en delt stue, køkken og badeværelse. Der er adgang til vaskemaskine og tørretumbler. Desuden er der TV med en lokal TV-pakke.