Vandretur til Kuanninnguit udsigtspunkt

 

5-timers vandretur til Kuannginnguit udsigtspunkt

Hyggelig vandretur op i Nuuks smukke bagland

User icon Pris: 895 DKK/person

Clock icon Varighed: 5-6 timer

Calendar icon Sæson: Maj - Oktober

Check icon Fri annullering

Check icon Lokal Guide

Check icon Transfer til og fra byen

Check Kaffe, te og varm kakao

Check Sprog: Engelsk, Dansk

Check Vandrestave

 

Tag med på en hyggelig vandretur op i Nuuks smukke bagland. Vandreturen tager dig fra kanten af byen ud til hvad de lokale snescooter kørere kalder for “Nedkørslen”. Her er der en skøn udsigt ind i fjorden med et lille shelter som er god at holde pause ved.


Vi starter turen fra Kolonihavnen, herfra kører vi ud til vandreturens startsted. Når vi starter skal vi først ned i paradisdalen hvor vi kommer til at krydse nogle små elve og derefter følger en større elv op i fjeldet hvor vi kan se flere vandfald.


Ruten er ok markeret og der er en veltrådt sti men det kræver at man er i god form da vi skal op omkring 400 meters højde - udsigten man får er dog alle højdemeterne værd!


Når vi når udsigtspunktet kan vi komme ind i et lille shelter for at nyde vores medbragte frokost samt en kop te, kaffe eller varm chokolade. Vi kommer til at nyde området i en god times tid hvor vi kan være heldige at se ræve, ryper og harer med en udsigt over Nuuk fjorden smukke fjelde.


Den lokale guide fortæller løbene om flora og fauna samt medbringer sikkerhedsudstyr i form af GPS med nødknap, VHF radio og en lille førstehjælpstaske.


Sværhedsgrad: Medium (man skal være vant til at vandre og være i rimelig form)


- Bemærk at turen kan vare 1 time længere efter vejrforhold

Sværhedsgrad: Medium (velegnet til vandrere med god kondition)


Hike to shelter viewpoint

Vigtig info

 

Når man tager ud på tur anbefaler vi at have både kamera og kikkert med. Det er også vigtigt at have varmt tøj, gerne i flere lag man kan tage af og på da man hurtigt får varmen på vej op ad bakke men det kan være køligt når vi står stille.

Man tager sin egen mad med.

  • Vandrestøvler
  • Jakke
  • Solcreme
  • Solbriller