Vinter Isfjordssejlads

 

Vinter Isfjordssejlads

Experience sea ice deep in the fiord of Nuuk

User icon Pris: 2.095 DKK/person

Clock icon Varighed: 6 timer

Calendar icon Sæson: Oktober - April

Check icon Fri annullering

Check icon Lokal skipper og guide

Check icon Opvarmet kabinebåd

Check Kaffe, te og varm kakao

Check Sprog: Grønlandsk, Engelsk, Dansk

Check Toilet ombord

Oplev havisen dybt i Nuuk Fjorden

 

Oplev havisen nord for Nuuk

På denne udflugt sejler vi helt ind til Nuuks isfjord, her om vinteren kommer der et lag af fjordis som kan blive tykt nok til at komme op og gå på, en unik oplevelse.

 

Det tager ca. 2 timer at komme ind til isfjorden, på vejen kan vi være heldige at se sæler og de store havørne, selvfølgelig uden garanti


Målet er at som minimum komme tæt på havisen, her stopper vi motoren og så vidt muligt kommer op og går på isen. Til de friske vinterbadere er der mulighed for at hoppe i havet.

 

Turen foregår med vores egne Targaer med opvarmet kabine og indendørs siddepladser til alle. Det er også muligt at gå og stå rundt på dækket også med siddepladser udenfor. Her om vinteren kan det være rimeligt køligt udenfor så der er også mulighed for at låne et tæppe. Der er også toilet på bådene.


Da det er en lidt længere tur, anbefaler vi kraftigt at man medbringer en frokost til sig selv. Vi søger altid for at der er kaffe/te, kakao og vand ombord.


Bemærk at vi går højt op i sikkerhed og det vil kun være muligt at gå på havisen hvis kaptajnen vurderer den sikker nok.


En vinter version af vores mest populære sommertur


Winter Icefiord Cruise

Vigtig info

 

Når man tager ud på tur anbefaler vi at have både kamera og kikkert med. Det er også vigtigt at have varmt tøj. Der er en opvarmet kabine i båden men hvis man vil ud og sidde kan det hurtigt blive koldt så overvej gerne halstørklæde og handsker. Vinterbadere skal tage deres egen badetøj og håndklæder med.

Man må gerne tage sin egen mad med.

Bemærk at alle vores vinterture kan kombineres med noget transfer for lokale, det hjælper med at opnå vores minimumsantal og påvirker ikke de normale gruppeture da de skal i samme retning.

  • Varmt fodtøj
  • Varme sokker
  • Jakke
  • Hue
  • Handsker/luffer
  • Solcreme
  • Solbriller