Vandretur til Kapisillit Isfjord

 

Vandretur til Kapisillit Isfjord

Utrolig sejlads og en kort vandretur for at se isfjorden

User icon Pris: 2.095 DKK/person

Clock icon Varighed: 8 timer

Calendar icon Sæson: Juni - Oktober

Check icon Fri annullering

Check icon Lokal skipper og guide

Check icon Opvarmet kabinebåd

Check Kaffe, te og varm kakao

Check Sprog: Engelsk, Dansk

Check Toilet ombord

 

Sejl dybt ind i Nuuk Fjord og vandre til den fantastiske isfjord

Det tager ca. 2,5 time at sejle ind til spidsen af Kapisillit fjorden og her bliver man sat af hvor man så kan gå 45 min. den ene vej på rimeligt fladt terræn for at få en udsigt ud over isfjorden.


Vi vandrer indtil vi når et flot udsigtspunkt. Isskosserne der flyder i vandet, varierer i størrelser alt efter hvor aktive gletsjerne er, vi har 3 store gletsjere der fylder fjorden op med isskosser.


Under turen er der mulighed for at møde vilde dyr såsom hvaler, sæler og ørne men da de selvfølgelig er vilde, kan vi ikke garantere at se dem.


Kapisillit er desuden hjemsted for den nordligste fåreavler i verden hvilket betyder man kan komme til at se får der strejfer rundt i området, der vil også være mulighed for at se det lokale dyreliv såsom rensdyr, ræve og harer.


Selve vandringen er på ujævnt terræn, der er ikke nogen sti, det er vigtigt med gode vandrestøvler og at man er vant til at vandre, der er ca. 2 km for at komme hen til et udkigspunkt over fjorden.


Hvis du har komplikationer, eller har svært ved at gå er denne tur ikke passende, så vil vi råde jer til at tage på den der hedder Isfjordssejlads. På denne tur bliver man belønnet med den flotteste udsigt før turen går hjemad.


Guiden har stor viden omkring området så spørg endelig løs af hvad der nu falder jer ind.


Vi vil meget gerne invitere dig til at komme ud på denne oplevelsesrige vandretur tur du aldrig vil glemme.


Kapisillit

Vigtig info

 

Når man tager ud på tur anbefaler vi at have både kamera og kikkert med. Det er også vigtigt at have varmt tøj. Der er en opvarmet kabine i båden men hvis man vil ud og sidde kan det hurtigt blive koldt så overvej gerne halstørklæde og handsker.

Man må gerne tage sin egen mad med.

  • Varmt fodtøj
  • Varme sokker
  • Jakke
  • Hue
  • Handsker/luffer
  • Solcreme
  • Solbriller