Restaurant Unicorn – Fisk og Spis

 

Restaurant Unicorn – Fisk og Spis

Fra Hav til Bord på et øjeblik!

User icon Pris: 1.395 DKK/person

Clock icon Varighed: 6 timer

Calendar icon Sæson: Okober-April - Kun tilgængelig mandage og tirsdage

Check icon Fri annullering

Check icon Lokal skipper og guide

Check icon Opvarmet kabinebåd

Check Kaffe, te og varm kakao

Check Sprog: Engelsk, Dansk

Check Toilet ombord

Prisen inkluderer middag på restaurant, Drinks er ikke inkluderet og skal betales ved restauranten

Fisk og Spis - fra hav til bord på et øjeblik!

Denne tur er for dem der gerne vil fange en fisk og få den tilberedt af en dygtig kok ved Restaurant Unicorn. Fisken bliver ikke mere frisk end dette!


Vi sejler lidt ud af Nuuk, skipper kender nogle gode fiskesteder hvor det er muligt at fange torsk eller rødfisk. Begge fisk smager rigtig godt. Du kan også vælge bare at beholde fisken og vælge noget andet på menuen efterfølgende.


Vi sejler i en båd med et walk-around dæk og en opvarmet kabine der sikrer at alle får chancen for at fiske men også at kunne hoppe ind i varmen og væk fra den typiske arktiske kulde der er på denne årstid.


Restaurant Unicorn drives af de samme folk der driver Qooqqut Nuan (Den kendte restaurant inde i fjorden) så de er meget erfarne med at få og tilberede frisk-fanget fisk.


Turen er perfekt for familier og enhver der har lyst til at prøve følelsen med at have fanget sin egen middag og så få den tilberedt af en dygtig kok.


Vi bruger håndsnellere men det er også muligt at medbringe sit eget fiskeudstyr. Fisketegn kan fås her - print denne og aflever den til postkontoret i Nuuk hvor de kan hjælpe med dette.


Vi gør opmærksom på, at vi ikke giver fangst garanti. I disse tilfælde er det muligt at vælge ud fra restaurantens menukort. Drikkevarer i restauranten er ikke inkluderet og skal derfor betales ved restauranten.

Unicorn Catch N' Eat

Vigtigt!

 

Når man tager ud på tur anbefaler vi at have både kamera og kikkert med. Det er også vigtigt at have varmt tøj. Der er en opvarmet kabine i båden men hvis man vil ud og sidde eller fiske kan det hurtigt blive koldt så overvej gerne halstørklæde og handsker.


  • Varmt fodtøj
  • Varme sokker
  • Jakke
  • Hue
  • Handsker/Luffer
  • Solcreme
  • Solbriller