Qooqqut Nuan

 

Qooqqut Nuan - Fisk og spis

Fang en fisk og spis den på den smukke fjord

User icon Pris: 1.300 DKK/person

Clock icon Varighed: 6 timer

Calendar icon Sæson: 15. Maj - 15. September

Check icon Fri annullering

Check icon Lokal skipper og guide

Check icon Opvarmet kabinebåd

Check Kaffe, te og varm kakao

Check Sprog: Engelsk, Dansk

Check Toilet ombord

Prisen inkluderer middag på restaurant eller frokost afhængig af tidspunktet for din afgang, drinks er ikke inkluderet og skal betales ved restauranten

 

Qooqqut Nuan - Fisk & Spis

Qooqqut Nuan er en 3 i en tur. En lækker bådtur gennem fjorden i Nuuk. En fisketur efter Grønlandsk frisk fisk. Og til sidst bespisning i en hyggelig restaurant for enden af det høje fjeld i Qooqqut. Havets naturlige høst kan blive serveret på så mange forskellige måder at det kun fantasien der sætter grænser.


Vi sejler ca. 50 km væk fra Nuuk på ca. en times sejlads til den forladte bygd hvor der nu er en hyggelig restaurant. Stedet ejes og drives af Mads Bek og hans kone. Sammen har de skabt et lille stykke af himlen i det robuste landskab med stor flot udsigt.


Selvom stedet er verdens mest fjerntliggende restaurant, er køkkenet en blanding af det fjerne østens krydderier og Europæisk mad.


Her har det alt hvad du skal bruge, de gror endda deres egne grønsager, kål og krydderier. Vi vil fiske på vejen derind og ved ankomst vil de tilberede den friskfanget fisk hvor du også kan se med når de fileterer fisken.


Hvis du ikke er meget for fisk, er det også muligt at vælge noget fra menuen.


Vegetar ret er også en mulighed.


Der er også mulighed for at købe vin og drinks, alt efter din smag.


Qooqqut Nuan

Vigtig info

 

Når man tager ud på tur anbefaler vi at have både kamera og kikkert med. Det er også vigtigt at have varmt tøj. Der er en opvarmet kabine i båden men hvis man vil ud og sidde kan det hurtigt blive koldt så overvej gerne halstørklæde og handsker.

Man må gerne tage sin egen mad med.

  • Varmt fodtøj
  • Varme sokker
  • Jakke
  • Hue
  • Handsker/luffer
  • Solcreme
  • Solbriller