Kajak tur langs Nuuks kyst

 

Kajak tur langs Nuuks kyst

3 timer kajaktur med Guide

Pris: 695 DKK/person

Varighed: 3 timer

Sæson: Maj-September

Sværhedsgrad: Medium

Minimumsalder: 14 år

 

En kayaktur langs Nuuks kystlinje

 

Denne tur er for dig som har erfaring med kajak, der bliver derfor brugt knap så meget til på introduktion og mere tid på at ro kajak. Turen er langs Nuuks kyst, hvor vi på turen vil lede efter spændende ting som isskosser eller vilde dyr.

Hvis du ikke har prøvet at ro kajak før, bør du prøve “kajak skole” hvor man får instruktion i hvordan man ror kajak, og lærer kajak-basis i bugten ved kolonihavnen.

Vi har alt udstyret som skal bruges til denne tur. Kajakker, padler, tørdragter, sko, spray-skirt og handsker.

Inden turen starter møder du vores lokalekajakguide, som vil give en kort intro til vores kajakker, samt indstille fodpedalerne så de passer til hver gæst.
Når vi er kommet i vandet, ror vi om mod de smukke huse i myggedalen, her kan der være forbipasserende både som skaber nogle bølger, hvorfor denne tur er god til dem som har en smule erfaring med at ro kajak.

Vi kommer til at bruge omkring 2 timer i kajakkerne, det er derfor en god ide at nå på toilettet inden turen starter og vi hopper i tørdragterne.

Vores guider er lokale som også elsker, at tilbringe sin tid på det åbne hav ligeså meget som du. Nogle gange er vi heldige at der er isskosser tæt på byen, og hvis det er muligt ror vi så tæt på som muligt, men tager selvfølgelig højde for sikkerheden.

 

Du kan også leje din egen kayak.


Kayak Tour

Vigtig info

 

Når man tager ud på tur anbefaler vi at have både kamera og kikkert med. Det er også vigtigt at have varmt tøj. Der er en opvarmet kabine i båden men hvis man vil ud og sidde kan det hurtigt blive koldt så overvej gerne halstørklæde og handsker.

Man må gerne tage sin egen mad med.

  • Varmt fodtøj
  • Varme sokker
  • Jakke
  • Hue
  • Handsker/luffer
  • Solcreme
  • Solbriller