Kajak Skole

 

Kajak Skole

2 timers kajakskole med instruktør

Pris: 495 DKK/person

Varighed: 2 timer

Sæson: Maj-September

Sværhedsgrad: Medium

Minimumsalder: 14 år

 

En introduktion til kayakroning ved kolonihavnen

Kom og lær hvordan man ror Kajak her i Nuuk – vores instruktør vil give dig tips og tricks til hvordan du skal sætte dig ned i den og hvordan du skal bevæge dig sikkert i havet.


Hvis du har roet kajak før kunne det være denne tur er bedre egnet: “Kajak tur langs Nuuks kyst”


Vi har alt det nødvendige udstyr: Kajak, padler, tørdragt, sko og handsker..


Mød vores lokale guide nede ved vores kontor i kolonihavnen som vil introducere sig selv, og derefter introducere dig for kajakken og alt andet udstyr.


Du vil også få en kort introduktion til kajakkens historie. Når I så endelig er klar, tager I dragt på og alt udstyr gøres klar. Det er en god idé at have ulddragt på inden under men alm. Tøj kan også gå.


Når alle er klar, er det tid til at tage kajakkerne med ned til stranden og her vil din guide hjælpe dig med at, navigere rundt i det lave vand og være klar til at hjælpe dig og for at sikre du føler dig tryg.


Når alle føler sig godt tilpas og sikre, kan I nu begive jer ud og padle rundt, det kan være der er en isskosse i nærheden i kan padle hen til. Vi regner med at være i vandet i ca. en times tid.


Til sidst, vil du få udleveret et certifikat der viser du har bestået vores kajak skole.


Du kan også leje en kayak på egen hånd.


Kayak School

Vigtig info

 

Når man tager ud på tur anbefaler vi at have både kamera og kikkert med. Det er også vigtigt at have varmt tøj. Der er en opvarmet kabine i båden men hvis man vil ud og sidde kan det hurtigt blive koldt så overvej gerne halstørklæde og handsker.

Man må gerne tage sin egen mad med.

  • Varmt fodtøj
  • Varme sokker
  • Jakke
  • Hue
  • Handsker/luffer
  • Solcreme
  • Solbriller