Isfjordssejlads

 

Isfjordssejlads

Oplev den foranderlige is

User icon Pris: 1.900 DKK/person

Clock icon Varighed: 7 timer

Calendar icon Sæson: April - Oktober

Lunch icon Frokost: Inkluderet

Check icon Fri annullering

Check icon Lokal skipper og guide

Check icon Opvarmet kabinebåd

Check Kaffe, te og varm kakao

Check Sprog: Engelsk, Dansk

Check Toilet ombord

Inkl. frokost og stop blandt isbjerge og den forladte bygd Qoornoq

 

Oplev isfjorden nord for Nuuk

Gletsjere i Grønland mærker klimaforandringen størst og mange af dem er trukket tilbage(døde). Hvilket betyder at de ikke længer producerer isfjelde men i stedet smelter på jordoverfladen, hvilket gør at de ikke får lov at nedkøle havet nær så meget.


På denne udflugt sejler vi dybt ind i fjorden nord for Nuuk, hvor stort set alle isbjerge i Nuuk området kommer fra. Isfjeldene har utroligt mange forskellige størrelser, former og farver.


Vi sejler så tæt som muligt på en gletser ved navn Narsap Sermia, men det kan ske at der er for meget is til at vi kan komme i nærheden af den eller overhovedet at se den.


Her i isfjorden nord for den forladte bygd Qoornoq, finder vi et dejligt sted blandt isfjeldene at tage en pause og nyde den inkluderede frokost. Når vi slukker får motoren kan man høre isen smelte når boblerne af luft, fanget i isen, langsomt bliver frigivet.


Turen foregår med vores egne Targaer med opvarmet kabine og indendørs siddepladser til alle. Det er også muligt at gå og stå rundt på dækket også med siddepladser udenfor.


Vi sørger for frokost og der vil også være kaffe/te, kakao og vand ombord. Send os en besked hvis du har nogen form for kost begrænsninger.

* OBS - Booker i turen under 18 timer før afgang, kan vi desværre ikke sørge for frokost til jer. Medbring derfor selv frokost i det tilfælde.


De rejsendes favorit #1


Ice Fiord Cruise

Vigtig info

 

Når man tager ud på tur anbefaler vi at have både kamera og kikkert med. Det er også vigtigt at have varmt tøj. Der er en opvarmet kabine i båden men hvis man vil ud og sidde kan det hurtigt blive koldt så overvej gerne halstørklæde og handsker.

Man må gerne tage sin egen mad med, men der er frokost inkl. på denne tur.

  • Varmt fodtøj
  • Varme sokker
  • Jakke
  • Hue
  • Handsker/luffer
  • Solcreme
  • Solbriller