Isfjordssejlads

 

Isfjordssejlads

Oplev den foranderlige is

User icon Pris: 2.095 DKK/person

Clock icon Varighed: 6 timer

Calendar icon Sæson: April - Oktober

Check icon Fri annullering

Check icon Lokal skipper og guide

Check icon Opvarmet kabinebåd

Check Kaffe, te og varm kakao

Check Sprog: Grønlandsk, Engelsk, Dansk

Check Toilet ombord

Nyd dagen blandt isbjerge

 

Oplev isfjorden nord for Nuuk

På denne udflugt sejler vi helt ind til Nuuks isfjord, vi prøver så vidt muligt at komme hen og få en udsigt til gletsjeren "Narsap Sermia", det kan dog ikke altid lade sig gøre hvis der eksempelvis er for meget is i vandet.

 

Det tager ca. 2 timer at komme ind til isfjorden, på vejen kan vi være heldige at møde hvaler, ørne og måske også sæler. 


Målet er at som minimum komme tæt på en masse isfjelde og nyde synet af deres mange mulige former og farver, her midt blandt isbjerge vil vi stoppe motoren og lytte til den knitrende og smeltende is.

 

Turen foregår med vores egne Targaer med opvarmet kabine og indendørs siddepladser til alle. Det er også muligt at gå og stå rundt på dækket også med siddepladser udenfor. Der er også toilet på bådene.


Da det er en lidt længere tur, anbefaler vi kraftigt at man medbringer en frokost til sig selv. Vi søger altid for at der er kaffe/te, kakao og vand ombord.


De rejsendes favorit #1


Vigtig info

 

Når man tager ud på tur anbefaler vi at have både kamera og kikkert med. Det er også vigtigt at have varmt tøj. Der er en opvarmet kabine i båden men hvis man vil ud og sidde kan det hurtigt blive koldt så overvej gerne halstørklæde og handsker.

Man må gerne tage sin egen mad med.

  • Varmt fodtøj
  • Varme sokker
  • Jakke
  • Hue
  • Handsker/luffer
  • Solcreme
  • Solbriller