Heldagstur i Nuuk Fjord

 

Heldagstur i Nuuk Fjord

Se og oplev så meget som muligt på bare én dag

User icon Pris: 2.995 DKK/person

Clock icon Varighed: 12 timer

Calendar icon Sæson: Juni-September
Lunch icon Frokost: Inkluderet

Check icon Fri annullering

Check icon Lokal skipper og guide

Check icon Opvarmet kabinebåd

Check Kaffe, te og varm kakao

Check Sprog: Engelsk, Dansk

Check Toilet ombord

SEND EN FORESPØRGSEL
 

Et episk heldagseventyr, hvor du oplever hvad Nuuk fjord kan tilbyde

Til den rejsende der gerne vil på en heldagstur med mulighed for at fiske, bespisning i båden og i restaurant, en tur til isfjorden og en tur til en forladt bygd.


Tag med os efter morgenmaden, ud på en oplevelsestur i det næststørste fjordsystem i verden og se hvad den kan byde på i en heldags tur på 12 timer.


Vi starter med en tur ind til Qoornoq – en forladt bygd nær isfjorden med en fantastisk 360 graders udsigt. Bygden er stadig i brug i dag som sommerhusested – der er en del moderne hytter og en masse historie.


Efter en god gåtur i bygden smutter vi en tur ind til isfjorden og sejler så langt ind mod Narsap sermia gletsjer som muligt, engang imellem er der så meget is så det er svært at navigere rundt sikkert. Men vi vil finde et godt spot hvor vi slukker for motoren og nyder frokost mens vi lytter til isen der laver lyde rundt omkring båden.


Derfra tager vi til Uummannaq øen og udforsker området, og ser en ruin af inuit boplads. Der er i dag et par huse som er i brug som sommerhuse.


Derefter tager vi ud og fisker med pilk i et område hvor vi som regel fanger torsk og nogle gange rødfisk, tag din friskfanget fisk med op til restauranten Qooqqut Nuan som også ligger i fjorden og få en lækker måltid af din selvfanget fisk.


Nu hvor vi har fanget et par fisk og har afleveret det til kokkene for at det kan tilberedes, er der tid til at gå rundt blandt de plantede grantræer hvilket er et unikt syn i Grønland.


Efter et lækkert måltid i restauranten er det ved at være tid til at sejle hjemad mellem de flotte høje fjelde og tanken om dagens oplevelser fra de forskellige seværdigheder.


Denne tur er for familier og eventyrlystne der gerne vil opleve noget specielt henover én dag i Nuuk området. På denne tur får man næsten hele fjordsystemet oplevet med frokost og middag inkluderet i prisen.


SEND EN FORESPØRGSEL
Kayak Tour

Vigtig info

 

Når man tager ud på tur anbefaler vi at have både kamera og kikkert med. Det er også vigtigt at have varmt tøj. Der er en opvarmet kabine i båden men hvis man vil ud og sidde kan det hurtigt blive koldt så overvej gerne halstørklæde og handsker.

Man må gerne tage sin egen mad med.

  • Varmt fodtøj
  • Varme sokker
  • Jakke
  • Hue
  • Handsker/luffer
  • Solcreme
  • Solbriller