Fjord Eventyr & Fiskeri

 

Fjord Eventyr & Fiskeri

Oplev Nuuk Fjorden på denne tur

User icon Pris: 995 DKK/person

Clock icon Varighed: 4 timer

Calendar icon Sæson: November - April

Check icon Fri annullering

Check icon Lokal skipper og guide

Check icon Opvarmet kabinebåd

Check Kaffe, te og varm kakao

Check Sprog: Engelsk, Dansk

Check Toilet ombord

 

;Tag med os ud på denne vidunderlige kombi-tur hvor vi får rigeligt med tid til at nyde udsigterne til nogle af de flotteste fjelde i Nuuk fjorden. Samtidig vil der være rigeligt med tid til dem der godt kunne tænke sig at fange nogle torsk eller rødfisk.


Vi starter med at sejle ind til Ikkattut bugten hvor der ligger et par hytter med vilde udsigter til fjeldene omkring dem. Her kan det være at vi skal sætte nogle snesko-vandrere af, men ellers bare nyde udsigten.


Fang torsk eller rødfisk

Vi tager derefter ind til den næste bugt - Itisooq - hvor vi kan stoppe lidt og prøve at fange torsk under de stejle tinder. For de ekstra eventyrlystne vil der her være tid til at krydse det infamøse “Polar Plunge” af deres liste.


Når vi har nydt en kop kaffe her drager vi videre ind til nogle af vores elskede fiske ‘huller’, hvilket kommer helt and på bølgerne og vinden. Dette kan muligvis være inde ved Qoooqqut fjorden eller lige udenfor den ved et frossent vandfald.


Når vi, forhåbentlig, har fyldt vores poser med fisk kan vi starte turen hjemad, muligvis efter at have samlet sneskovandrerne op på den modsatte side af Storøen.


Turen her er helt perfekt for familier der gerne vil have lidt ekstra tid til at nyde naturen, eller måske bare vil have mere tid til at tage nogle billeder af de flotte fjelde.


Oplev Nuuk Fjorden & Fiskeri på denne tur


Fiord Adventure & Fishing

Vigtig info

 

Når man tager ud på tur anbefaler vi at have både kamera og kikkert med. Det er også vigtigt at have varmt tøj. Der er en opvarmet kabine i båden men hvis man vil ud og sidde kan det hurtigt blive koldt så overvej gerne halstørklæde og handsker.

Man må gerne tage sin egen mad med.

  • Varmt fodtøj
  • Varme sokker
  • Jakke
  • Hue
  • Handsker/luffer
  • Solcreme
  • Solbriller