Fjord eventyr

 

Fjord Eventyr

Oplev Nuuk Fjorden på denne tur

User icon Pris: 849 DKK/person

Clock icon Varighed: 2 timer

Calendar icon Sæson: April-Oktober

Check icon Fri annullering

Check icon Lokal skipper og guide

Check icon Opvarmet kabinebåd

Check Kaffe, te og varm kakao

Check Sprog: Engelsk, Dansk

Check Toilet ombord

 

Du bør vælge denne tur hvis du har lyst til en kort tur der er rig på natur, ofte spotter vi dyreliv som den Grønlandske havørn, sæler og måske endda en pukkelhval i sommermånederne. Vi har en rute der normalt går rundt om Sermitsiaq øen men hvis vi har hørt eller kan se noget spændende som et flot isbjerg eller en hval fokuserer vi på det.


At sejle i Grønland kan være en transformerende oplevelse, stilheden når man stryger gennem fjorden uden telefonsignal, giver den ypperste sans for frihed som de første mennesker der ankom til Grønlands kyst på have følt for næsten 5000 år siden.


Gå i fodsporene på inuit

Vi går i Inuits fodspor når vi sejler ud omkring de bedste fangstområder, nogle af områderne har sæler og hvaler og andre har tidligere haft hvalros og mange andre spændende arter.

Der er også gode chancer for at se isbjerge året rundt - disse majestætiske strukturer er et levende bevis på klimaforandringerne.

Vi inviterer dig ud på et kort, men oplevelsesrigt eventyr på denne fjord tur i Nuuk.


Oplev Nuuk Fjorden på denne tur


Fiord Adventure

Vigtig info

 

Når man tager ud på tur anbefaler vi at have både kamera og kikkert med. Det er også vigtigt at have varmt tøj. Der er en opvarmet kabine i båden men hvis man vil ud og sidde kan det hurtigt blive koldt så overvej gerne halstørklæde og handsker.

Man må gerne tage sin egen mad med.

  • Varmt fodtøj
  • Varme sokker
  • Jakke
  • Hue
  • Handsker/luffer
  • Solcreme
  • Solbriller