Dybhavsfiskeri

 

Dybhavsfiskeri

Fang din egen middag i det rene, kolde Arktiske hav

User icon Pris: 949 DKK/person

Clock icon Varighed: 3 timer

Calendar icon Sæson: Hele året

Check icon Fri annullering

Check icon Lokal skipper og guide

Check icon Opvarmet kabinebåd

Check Kaffe, te og varm kakao

Check Sprog: Engelsk, Dansk

Check Toilet ombord

Prisen inkluderer 3 timers sejlads og fiskeri med håndsnelle. Du er velkommen til at bringe eget fiskegrej og tage fiskene med hjem.

 

Dybhavsfiskeri i Nuuk

Fiskeri har altid været - og er stadig - vigtigt for det Grønlandske folk. Og derfor er en fisketur absolut en af de mest autentiske ting du kan opleve her. Prøv dybhavsfiskeri i Nuuk i dag.


De fisk vi fanger varierer lidt efter sæsonen, i juni, hvis vi er heldige, kan vi fange ammassaat (lodder) ved at skovle dem op, senere på sæsonen kan der forekomme ørreder men vi har næsten altid gode chancer for torsk og rødfisk hvilket er hvad vi fokuserer på.


Vi har gode traditionelle håndsneller ombord men det er også muligt at medbringe sit eget fiskeudstyr. Fiskelicenser kan findes her: Fisketegn – print denne og tag den med til postkontoret i Nuuk som vil kunne hjælpe dig.


Det er en fantastisk følelse at tage ud med en mission med formål at skulle fange fisk til familien som i mange steder i verden stadig er nødvendigt.

 

Vi fanger næsten altid torsk eller rødfisk når vi er ude for at fiske. Men fisk er vilde dyr, vi kan derfor ikke garantere en fangst.


Man aftaler på forhånd om fiskene er nogen man vil have med hjem eller om de skal sættes ud igen efter fangst.


Dybhavsfiskeri er ikke en fast i programmet, derfor skal den bookes via mail: info@nuukwatertaxi.gl

Du kan også booke en båd kun til din gruppe, med privat skipper og guide, så I kan fiske på egen hånd - se vores charterpriser i Nuuk her:. Book “Boat Charter” in Nuuk here.


Dybhavsfiskeri

Vigtig info

 

Når man tager ud på tur anbefaler vi at have både kamera og kikkert med. Det er også vigtigt at have varmt tøj. Der er en opvarmet kabine i båden men hvis man vil ud og sidde kan det hurtigt blive koldt så overvej gerne halstørklæde og handsker.

Man må gerne tage sin egen mad med.

  • Varmt fodtøj
  • Varme sokker
  • Jakke
  • Hue
  • Handsker/luffer
  • Solcreme
  • Solbriller