Byrundtur

 

Byrundtur

Byrundtur i Nuuks gamle bydel

User icon Pris: 325 DKK/person

Clock icon Varighed: 2 timer

Calendar icon Sæson: Hele året

Check icon Fri annullering

Check icon Lokal guide

Check Sprog: Engelsk, Dansk

Kom og få et dybere indtryk af Nuuks historie

 

Byrundtur ved Nuuks gamle bydel

Tag med en af vores lokale guider og hør en masse om det lokale byliv med finurlige historier om Nuuks rivende udvikling og lidt om hele Grønland.


Vores guide vil fortælle om Nuuks historie samt den Grønlandske kultur. Vi stopper flere steder undervejs, så som ved parlamentet, nationalmuseet og nogle af de mere kendte statuer, samt det fotogene udkigspunkt ved myggedalen.

 

Parlamentet er bare et hurtigt stop hvor vi fortæller lidt om Grønlands historie samt nogle af de buster og malerier vi kan se.

 

Herfra går vi ned af Tuapannguit for at komme på den nye boardwalk der skal gå langs hele Nuuks kyst - det er en skøn sti ned til Nuup Saava også kendt som Kolonihavnen hvorfra vi kan kigge mod Kangeq hvor Hans Egede oprindeligt bosatte sig.

 

Herfra går vi videre mod et lille udsigtspunkt hvis udsigt man ofte finder på postkort fra Nuuk - et vældig fint fotospot med de gamle farverige huse og det ikoniske Sermitsiaq fjeld i baggrunden.

 

OBS: dette er en tur på gåben, tag tøj på der passer til vejret. Vi starter fra vores administrative kontor ved Imaneq 27

 
 

Vigtig info

 

OBS: Ved lån af snesko påtager man sig ansvar for at returnere sneskoene i samme stand, så at i tilfældet at man mister eller ødelægger dem, kan man blive påkrævet erstatning.

Når man tager ud på tur anbefaler vi at have både kamera og kikkert med. Det er også vigtigt at have varmt tøj. Der er en opvarmet kabine i båden men hvis man vil ud og sidde kan det hurtigt blive koldt så overvej gerne halstørklæde og handsker.

Man må gerne tage sin egen mad med.

  • Varmt fodtøj
  • Varme sokker
  • Jakke
  • Hue
  • Handsker/luffer
  • Solcreme
  • Solbriller